Üdvözlet Neked, ki idetévedtél!
Elsődleges figyelmeztetésként álljon itt, hogy egy olyan oldalra merészkedtél, aminek tartalma többnyire RPS. Annak, aki nem tudja mi az, lefordítom: Real Person Slash. (Bár, aki nem tudja mit jelent, valószínűleg jobb, ha rögtön az X-szel folytatja a felső sarokban.) Menjünk tovább a fordításban: élő karakterekkel írt kitalált történetek homoszexuális tartalommal.
Még mindig itt? Helyes. Ebben az esetben ördögien jó szórakozást kívánok az elkövetkezendő percekre, órákra! ;)
Írj, kérdezz, linkelj bátran!

2017. április 24., hétfő

Négy szék közt a föld alá (Előzetes)

Itt egy kis előzetes, csak hogy ne maradjunk sorozat nélkül. Bár azt nem tudom megígérni, hogy ugyanolyan sűrűn fogok frissíteni, mint az utolsónál, de próbálkozni fogok.
Ezt a pár bekezdést már több, mint egy éve írtam, nagyon tetszett ahogy elkezdtem (*pff pofátlanul sok önbizalom*), többször rá is néztem, mégis mindig csak ültem felette, aztán pihenőpályára állítottam. De most úgy döntöttem, nekiesek újra, hátha lesz belőle valami.

Páros: Jonathan Rhys Meyers/gyakorlatilag mindenki :D  (Emellett mindenki/mindenki :D )
Na jó ennyire nem elszállt. Talán. Mindenesetre a fő párost még nem lövöm le ;)

És tessék tapsolni, mert végre az első sztori, ahol egyetlen szerelmem¹ csak mellékszereplő lesz... XD


¹ Brian F*ing Molko of Placebo (szerk.)
-------------------------------------------------

Négy szék közt a föld alá
ElőzetesJonathan's POV


Hivatalosan is el vagyok cseszve. Már réges régen sejtettem, de ma, harminckilenc évesen, ezt végérvényesen kijelenthetem. Minden, amit teszek szarrá válik. Ha valami egy ideig mégis jó az életemben, abból is kakavárat építek, ami aztán egy esős délután szépen a fejemre is olvad, én meg ülhetek ott egyedül, és szagolhatom, amit összeraktam magamnak.

Elég ha csak az elmúlt év történéseit nézzük. Volt valakim. Szerettem. Vagy legalábbis azt hittem.

Aztán lett megint valakim. Rájöttem, hogy az előzőt csak akartam, nem szerettem. Őt igen. Annyira, hogy egy idő után, amikor úgy hozta a sors, hajlandó voltam osztozni rajta.

Végül a magam módján azt is megszerettem, akivel osztoztunk rajta. Talán ez volt az első tégla a bűzlő várfalban.

Az utolsó meg egy negyedik személy, hívjuk csak egészen nyugodtan játékszernek. Mert az volt. Nem én akartam. Nem kértem. Csak elfogadtam. És használtam. Lapot osztottak, hát játszottam a játékukat. És túl jól csináltam.

Erre most itt állok a zuhogó esőben, egyedül, a pöcegödör szagban, és mindhárman, akik fontosak voltak, utálnak.

12 megjegyzés:

 1. Aaaaaaaa, hát ez istenien indul és aaaaa... :D Hát szóval ezt a pasit is imádom. :D Tudsz olyannal írni akit nem? :D hmmm. A lényeg, hogy pontosan olyan szuper, ahogy érezted, szóval jogos volt az önbizalom. Máris felkeltette az érdeklődésem, és ha könyvben tartanám a kezemben, ez egy pontosan olyan előszó lenne, ami után nem tudnám letenni anélkül, hogy továbblapozzak. :)) Várom, vááárom. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszii, imádlak!!! <3
   Hát, nem tudom, majd megpróbálok olyannal írni. Válassz! Kit utálsz? :DDD

   Törlés
  2. Justin Biebert, de kélek inkább ne írj vele. :D Ja meg Kevin Costnert, és Katy Perryt :D Azt hiszem ennyi, nem utálkozom nagyon. De igazad van, jobb ha inkább nem írsz velük. :D

   Törlés
  3. Szeretlek. Komolyan. Ezeket én is utálom. Hogy lehet ez? :D
   Majd ha valakit ki akarok nyírni egy sztoriban, bedobom valamelyiket, jó? XD

   Törlés
  4. Okéé! :D Ez nagyon jó ötlet! :DDD Nem tudom amúgy hogy van ez, de kétség kívül az ízlésünk nagyon hasonlít. :P :D

   Törlés
 2. Nagyon klassz :) Kedveled Jonnyt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Igeeeen ;) Nyálcsorgatva néztem végig a Dracula sorozatot, és nagyon mérges voltam, hogy nem lesz 2.évad. Tudors dettó.

   Törlés
  2. Nekem a Match Point a kedvencem, Scarlett J.-nal igen szép párost alkottak. Írtam is róluk, csak befulladt :D Meg persze a Velvet Goldmine, de azt biztosan láttad, már csak Molky miatt is...

   Törlés
  3. Aha. Ott fiatal volt és babaképű, nekem szőrös képpel jön be :D A VG-ban meg főleg, na ott aztán nagyon bébi volt még... XD

   Törlés
 3. Én őt nem ismerem, de a történet egészen felkeltette az érdeklődésem. :) Már csak azért is mert te írod, és lesz benne Brian is. :) Kíváncsi vagyok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neeee... futás utána nézni! Gyönyörűű (ja meg amúgy egész jó színész is mellesleg.. :D)
   Brian csak kicsit lesz.. de ígérem, írok még vele hosszabbat is ;)

   Törlés