Üdvözlet Neked, ki idetévedtél!
Elsődleges figyelmeztetésként álljon itt, hogy egy olyan oldalra merészkedtél, aminek tartalma többnyire RPS. Annak, aki nem tudja mi az, lefordítom: Real Person Slash. (Bár, aki nem tudja mit jelent, valószínűleg jobb, ha rögtön az X-szel folytatja a felső sarokban.) Menjünk tovább a fordításban: élő karakterekkel írt kitalált történetek homoszexuális tartalommal.
Még mindig itt? Helyes. Ebben az esetben ördögien jó szórakozást kívánok az elkövetkezendő percekre, órákra! ;)
Írj, kérdezz, linkelj bátran!

2017. március 2., csütörtök

*nemillikidedeakkoris*

Hogy maradhattam le én erről eddig...??! o_0

(És most is csak abszolút véletlenül jött szembe, néztem egy képet, mondom wow mi az a latex kesztyű rajta, új fétis? Aztán meg mi ez a felirat? Westbam? Szerintem 15 éve nem hallottam ezt a nevet, erre rákeresek, és tessék.... még mindig csak hápogok..........)

((Hogy én hogy imádom a hangját, bármibe is tenyerel..... grrr....))2 megjegyzés:

  1. Egy álom... Imádat. Még akkor találtam erre a számra, mikor a Requiem egy álomért soundtrack albumát kerestem. Azt írták, hogy ez a dal a filmhez készült (Jared Leto, csak hogy összekössük itt a szálakat egyben. :P ) de én nem találtam erre utaló nyomokat. :D Persze bármi lehet. Lényeg, hogy Brian erotikus hangja itt is mélyen a lelkembe ég.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát... ezt elég kizártnak tartom, az a film nagyon régi, 2000-ben jelent meg, szerintem ez a Brian szövegileg és hangilag sem 2000 előtti. + Miért vártak volna 13 évet a kiadással? Valaki csinált youtubeon egy videót a RFAD filmhez, ezzel a háttérzenével, és az okosok elterjesztették.

      Törlés