2017. december 25., hétfő

Boldog Karácsonyt!


Kedveseim!
Ez a bejegyzés most rendhagyó lesz. Nem novellát hoztam nektek (bár terveztem egy kis kari ajit, de egy betegség közbeszólt).
Ránézek a blogarchívumra, és büszke vagyok magamra. És rátok! Köszönöm, hogy velem voltatok, hogy támogattatok. Rajtatok múlt, hogy a visszatérés hogy fog sikerülni, mennyire leszek kitartó, és bár nem sokkal, de úgy tűnik sikerült a legtermékenyebb évemet is felülmúlnom. Miattatok! Köszönöm nektek, és remélem a következő évben is legalább ennyi mindent tudunk összehozni együtt! ;)
Boldog ünnepeket kívánok nektek, és bár félek ígérni, de megpróbálok még idén hozni valami kis ajándékot. Millió puszi!
Ez a kis alkalomhoz illő kép pedig azoknak, akik esetleg attól tartanak, hogy nem írok vele többet. Megsúgom: nem történhet meg. Az én egyetlen örök múzsám.

5 megjegyzés:

  1. Boldog Békés Karácsonyt! :) <3
    Remelem h meg nagyon sok finomsagot olvashatok toled! ;)

    Puszi, D.

    VálaszTörlés
  2. Boldog Karácsonyt neked is Drága!
    💖🎄💖🎄💖🎄
    Itt vagyunk, és leszünk is neked mindig.
    Várom a csodás soraidat! Néha türelmetlenül, de ezt ne vedd sürgetésnek. Inkább elismerés az írásaid felé. A vágy, hogy olvashassam az egyedi hangvételű soraidat hatalmas! Ebből adódik a türelmetlenség, az azonnal most ide, de rögtön érzés. 😁😁
    A képet köszönöm! Általad találtam rá az új szerelemre. ♥️♥️♥️♥️
    Pussz 😘

    VálaszTörlés
  3. Szia Carmen és Olvasó Társak! (Vagy inkább FanatistaFanytasyTák! :D)

    Boldog és Békés, Szeretetben, Ihletben Gazdag Ünnepeket Kívánok NekEd/Tek!

    Köszönjük a "termékenységed" bátran mondhatom, hogy mi csak örülünk neki és reméljük jövőre megdönthetjük veled a rekordod! Azt sem tudom/tam Larryéken kívül kik a többiek, de mivel Te írtad nem is hiányoltam. Hisz Larryéket sem tudtam kik, nagyon sokáig, csak éltem az élvezettel hedonista módon. Igazándiból ez nem is változik, mert Én nem a szereplőket nézem, hanem , hogy ki írja! ♥♥♥ Egy olvasód biztos lesz mindig! (Bár tuti többen is így gondoljuk.)

    Millió csók, ölelés és köszönet, nagyon élvezetes felfedezés lettél és a teremtett világod!

    Gyöngyi

    U.i.: Igen, igen tanárnéni a kutyusom megint megette a léckém. :):):) Még lógok kettő kommenttel!♥♥♥Hitelbe olvastam, bocsi.

    VálaszTörlés
  4. Szia! A Boldog Karácsonyról már lemaradtam, de Nagyon boldog Új évet még kívánhatok!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönök minden sort, csajok! :-*

    VálaszTörlés