Üdvözlet Neked, ki idetévedtél!
Elsődleges figyelmeztetésként álljon itt, hogy egy olyan oldalra merészkedtél, aminek tartalma többnyire RPS. Annak, aki nem tudja mi az, lefordítom: Real Person Slash. (Bár, aki nem tudja mit jelent, valószínűleg jobb, ha rögtön az X-szel folytatja a felső sarokban.) Menjünk tovább a fordításban: élő karakterekkel írt kitalált történetek homoszexuális tartalommal.
Még mindig itt? Helyes. Ebben az esetben ördögien jó szórakozást kívánok az elkövetkezendő percekre, órákra! ;)
Írj, kérdezz, linkelj bátran!

2017. december 25., hétfő

Boldog Karácsonyt!


Kedveseim!
Ez a bejegyzés most rendhagyó lesz. Nem novellát hoztam nektek (bár terveztem egy kis kari ajit, de egy betegség közbeszólt).
Ránézek a blogarchívumra, és büszke vagyok magamra. És rátok! Köszönöm, hogy velem voltatok, hogy támogattatok. Rajtatok múlt, hogy a visszatérés hogy fog sikerülni, mennyire leszek kitartó, és bár nem sokkal, de úgy tűnik sikerült a legtermékenyebb évemet is felülmúlnom. Miattatok! Köszönöm nektek, és remélem a következő évben is legalább ennyi mindent tudunk összehozni együtt! ;)
Boldog ünnepeket kívánok nektek, és bár félek ígérni, de megpróbálok még idén hozni valami kis ajándékot. Millió puszi!
Ez a kis alkalomhoz illő kép pedig azoknak, akik esetleg attól tartanak, hogy nem írok vele többet. Megsúgom: nem történhet meg. Az én egyetlen örök múzsám.

5 megjegyzés:

 1. Boldog Békés Karácsonyt! :) <3
  Remelem h meg nagyon sok finomsagot olvashatok toled! ;)

  Puszi, D.

  VálaszTörlés
 2. Boldog Karácsonyt neked is Drága!
  💖🎄💖🎄💖🎄
  Itt vagyunk, és leszünk is neked mindig.
  Várom a csodás soraidat! Néha türelmetlenül, de ezt ne vedd sürgetésnek. Inkább elismerés az írásaid felé. A vágy, hogy olvashassam az egyedi hangvételű soraidat hatalmas! Ebből adódik a türelmetlenség, az azonnal most ide, de rögtön érzés. 😁😁
  A képet köszönöm! Általad találtam rá az új szerelemre. ♥️♥️♥️♥️
  Pussz 😘

  VálaszTörlés
 3. Szia Carmen és Olvasó Társak! (Vagy inkább FanatistaFanytasyTák! :D)

  Boldog és Békés, Szeretetben, Ihletben Gazdag Ünnepeket Kívánok NekEd/Tek!

  Köszönjük a "termékenységed" bátran mondhatom, hogy mi csak örülünk neki és reméljük jövőre megdönthetjük veled a rekordod! Azt sem tudom/tam Larryéken kívül kik a többiek, de mivel Te írtad nem is hiányoltam. Hisz Larryéket sem tudtam kik, nagyon sokáig, csak éltem az élvezettel hedonista módon. Igazándiból ez nem is változik, mert Én nem a szereplőket nézem, hanem , hogy ki írja! ♥♥♥ Egy olvasód biztos lesz mindig! (Bár tuti többen is így gondoljuk.)

  Millió csók, ölelés és köszönet, nagyon élvezetes felfedezés lettél és a teremtett világod!

  Gyöngyi

  U.i.: Igen, igen tanárnéni a kutyusom megint megette a léckém. :):):) Még lógok kettő kommenttel!♥♥♥Hitelbe olvastam, bocsi.

  VálaszTörlés
 4. Szia! A Boldog Karácsonyról már lemaradtam, de Nagyon boldog Új évet még kívánhatok!!! :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönök minden sort, csajok! :-*

  VálaszTörlés