2011. november 29., kedd

Bad romance 2.fejezet (2/2)



Bill szorosan tartotta magát Tom vállai köré font karjaival, ahogy a szobája felé vitte őt, aztán pedig egy halomba puha ágyára tette. Figyelte, ahogy Tom becsukta az ajtót, majd visszatért hozzá olyan pillantással a szemeiben, ami izgalmas borzongást küldött végig Bill testén.

„Térdre,” utasította Tom, ő pedig engedelmesen fordult meg, feltérdelt és kissé szétnyitotta a combjait egy kiadós dugásra számítva. Már csaknem érezte magában, sajgott érte.

Tom feltérdelt Bill bokái közé, a csizmáit kissé távolabbra lökve egymástól, ahogy a kezeit felfelé végigfuttatta a fiú selymes combjain. „Szeretsz megkísérteni,” mondta „Tudod, hogy megdughattalak volna ott, mindannyiójuk szeme láttára… tetszett volna?”

Bill nem tudta. Tetszett neki az egész helyzet meglepetésszerűsége, az irányítás hiánya. Talán tetszett volna neki bármi, amit tett volna vele. Tom hüvelykujjaival váratlanul széthúzta a fenekét, és Bill érezte, ahogy a bensője beleremeg a várakozásba. Azután egy forró, nedves nyelvet érzett a nyílásán, amitől hirtelen megugrott és elhúzódott. Soha senki nem tette még vele ezt. Annyira mocskosnak tűnt, és mégis, még keményebbé tette őt.”Ne, ne,” ellenkezett.

Tom visszahúzta a csípőjénél fogva és gyengéden csettintett a nyelvével, „De, de,” javította ki. „Azt mondtad, azt ehetek, amit csak kívánok.”

Bill most hogy már tudta, Tom mire készül, kitámasztotta magát, de amikor újra megérezte azt a nyelvet, amint ingerli, önkéntelenül összerándult és a sarkaira ült, hogy megakadályozza Tomot abban, amit csinál. Annyira különös, váratlan érzés volt.

Tom leszállt az ágy sarkáról, kihúzta a nadrágszíját és kettéhajtotta. „Vissza a térdeidre” utasította újra, és Bill megtette. Egy fenekelést el tud viselni, már ezelőtt is megtette. Az első csapás mégis meglepő volt, égető fájdalmat okozott a fenekén.

“Soha ne tagadd meg, amit kívánok tőled,” mondta Tom higgadtan, ezúttal Bill combjaira lecsapva. Bill érezte a megmaradó égető érzést, éppolyan tisztán, ahogy a lelki szemeivel látta a vörös ütésnyomokat a bőrén.

Nyelt egyet, ahogy egy újabb csapás színezte még vörösebbre a fenekét, azután még egy.

„Tartsd a fenekedet felemelve,” utasította Tom, és Bill megtette, a fejét a párnákba temette, hogy elnyomja a sikolyokat, amik elkezdtek feltörni belőle. Tudta, hogy az ütésnyomok már össze-vissza keresztezték egymást, amíg az egész feneke duzzadttá és tüzessé nem vált.

Amikor Tom megállt, Bill teste lüketetett a fenekétől egészen a combjáig.

„Nagyon tetszel így,” mondta Tom, hüvelykujját végighúzva az egyik duzzadt csíkon, mire Bill még erősebben fúrta arcát a párnába. Tom megcsókolta az egyik érzékeny gömböt, kinyújtva nyelvét a duzzadt bőr felett. „Kész vagy viselkedni végre?”

Bill vett egy reszkető lélegzetet. Még mindig nem volt biztos abban, hogy képes lesz-e hagyni Tomnak, hogy azt tegye – nyalja. A dugás egy dolog, vagy leszopni valakit, elmenni egy meztelen orgiára, mint valami fődíj, de Tom nyelve ott… Bill feszengett tőle.

„Hé,” kezdte Tom, kezei hirtelen gyengéden és lágyan érintették Bill hátsóját. „Senki nem tette ezt még meg neked soha?”

Bill megrázta a fejét. Zavarban érezte magát.

„Én tényleg szeretném,” mondta Tom, karjait hátulról Bill köré fonta. „Legalább hadd tegyek egy próbát,” adta még hozzá. „Meglátjuk, tetszik-e neked.”

Bill bólintott, megszilárdítva a helyzetét, de érezte, hogy a lábai máris remegnek a puszta gondolattól is. Tom ezalkalommal erős kezekkel a combjain tartotta Bill-t, ahogy a hasítékába dugta az orrát. Bill nem tudott elnyomni egy nyöszörgést, amikor újra megérezte Tom nyelvének nedvességét. Ez volt a legkínzóbb, legzavarbaejtőbb érzés.

Tom felmordult, nyilvánvaló élvezetből, ahogy újra és újra végignyalt Bill nyílásán. „Annyira jó,” motyogta, kezei elindultak, hogy még jobban kitárja Billt, ahogy nyelve a bejárata körül játszott.

Bill újra a párnákba temette az arcát, eltompítva vele a nyüszítést, ami azzal fenyegetett, hogy előtör belőle, akárhányszor Tom nyelve akár csak egy pirinyót befurakodott. Most hogy már túl volt az kezdeti sokkon, úgy tűnt Tom nyelvének ingerlő érintésétől, ahogy alaposan nyalta őt, közvetlen összeköttetés vezetett Bill farkához.

Tom egy pillanatra megállt, mire Bill felemelte a fejét a párnából, és lenézett a lábai között. Látta, hogy Tom ledobta a nadrágját, és síkosítót ken magára. Bill meglepődött a saját farkának látványán, nyugtalanul rángott a lábai közt, előváladék szivárgott belőle, egészen le a pompás ágytakaróig. Ez biztosan tisztításra szorul majd.

Bill érezte, ahogy egy hüvelykujj beléhatol, és meglepődött azon, milyen könnyedén utat nyert.

„Tessék,” mondta Tom bátorítón. „Látod, egy kis nyalakodás mennyire megkönnyíti a dolgot?”

Bill érezte, ahogy elpirul a dícsérettől, és ahogy Tom fölé hajolt, hogy a farkát a nyílásához helyezze, odasúgta neki, „Annyira jó ízed van, hogy ezt feltétlenül újra akarom majd csinálni.”

Az ígéret hatására Bill farka megrándult, épp ahogy Tom akadály nélkül nyomult belé, kitöltve őt, egyetlen lassú, gyakorlott mozdulattal.

„Ohhh,” nyögte Bill. „Oh, igen.”

„Igen?” kérdezett vissza Tom, Bill feszes hasa köré nyúlva hogy megtámassza magát, ahogy markolatig becsusszant.

„Igeeen,” nyöszörögte Bill, hátra nyomakodva, hogy még többet kapjon. Annyira kitöltve érezte magát, az egész teste érzékeny volt Tom érintésére, a feneke még mindig sajgott egyrészt az előző veréstől, másrészt pedig attól, hogy Tom nem épp gyengéden hatolt belé. Tom minden csípőmozdulatával súrolta a legérzékenyebb pontot odabent, élvezetes szikrákat küldve a hasán át egészen le Bill lábaiig.

„Istenem, annyira szűk vagy,” lihegte Tom elismerően, Bill csípőjét magához húzva, ahogy kitartóan dugta, amíg a szoba egyetlen zaja az a nedves hang volt, ahogy Tom csípője újra meg újra Bill fenekének csapódott.

Bill lenyúlt közéjük, túl a saját lüktető erekcióján, hogy megforgassa Tom golyóit a tenyerén, mire Tom azonnal gyengédebbé tette a mozdulatait, felnyögött a nem várt érintésre.

„Unngh,” nyögte összefüggéstelenül, felhúzta Billt térdelő pozícióba, mire Bill elengedte a finom testrészt, amit cirógatott, azért hogy az ágy fejtámlájának tudjon támaszkodni. Tom keze meleg volt, erős, és biztosan tartotta a hasánál, ahogy elkezdett újra keményen döngetni belé.

Bill minden egyes lélegzete már nyüszítésnek hangzott Tom minden egyes lökése nyomán. Az egész teste az élvezettől, a telítettség érzésétől és forróságtól dobogott, és amikor Tom keze a megfeszült hasáról a farka felé csúszott le, hogy a bőrt visszahúzza, és a hüvelykujját végigfuttassa a makkján, Bill másodperceken belül meleg spermát lőtt az ujjaira, felkiáltott, az egész teste megfeszült és az izmai keményen körülszorították Tom farkát, belőle is azonnal kiváltva az orgazmust.

Bill feje a vállai közé esett, ahogy a kéj utolsó reszkető hullámai végigfutottak rajta. Érezte a hátán Tom mellkasán át a szívverését, érezte a ziháló légzését a nyakán, és mosolygott. Ősidők óta nem volt része ilyen alapos dugásban.

Bill megmozdult, jelezve Tomnak, hogy húzza ki magát, hadd feküdjenek le mindketten az ágyra. Tom legurult róla, a hátátra feküdt, Bill pedig biztos távolságba vonult vissza az ő oldalára a matracnak, hogy visszanyerje a normális légzését.

“Szóval,” kezdte Tom, „általában ez az a pont, amikor megkérem Andreast, hogy vigyen a lakosztályodba, de… mivel itt maradsz…”

Bill kérdőn nézett rá.

„Használhatod a privát fürdőszobámat, ha szeretnéd,” fejezte be Tom, elgyengülten egy boltíves ajtónyílás felé intve, ami a hálószobájából a fürdőjébe vezetett.

„Köszönöm,” mondta Bill, felállt és hirtelen zavarban érezte magát a meztelensége miatt, a combjai közt nedvesen és minden valószínűség szerint még mindig Tom nadrágszíjától vöröslő fenékkel. Besietett a Tom által jelzett fürdőszobába, és örült, hogy egy percre egymaga lehet.

A fényűző fürdőszoba nyugalma lecsillapította Bill-t, gyorsan megfürdött, és összeszedte a gondolatait, miközben tisztára dörzsölte magát. Muszáj volt kiszednie annyi információt a királyból, amennyit csak tudott. A várat túl jól őrizték, túlságosan is tele volt szolgákkal, hogy bármi olyan drasztikus dolgot megkíséreljenek, mint a merénylet, bár Billnél, mióta ilyen intim közelségbe került Tommal, már maga a gondolat is elveszítette a varázsát, hogy fizikálisan ártson neki. Legjobb, ha beveti az ellenállhatatlan vonzerejét, hogy információt csalogasson ki a fiatal királyból.

Bill kilépett a kádból, megtörölközött az egyik puha fehér törölközőben, amik egy halomban álltak a kád mellett, azután leakasztott egy fürdőköpenyt az ajtó melletti fogasról. Feltételezte, hogy Tom-é, de tökéletesen illett rá.

Amikor belépett a hálószobába, Tom a gyertyafénynél olvasott, gyengéd mosollyal nézett fel, Bill frissen megtisztított arcára és nedves hajára.

„Sosem láttalak még smink nélkül,” mondta Tom, és Bill becsusszant mellé az ágyba, elhelyezkedve egyik könyökén támaszkodva. „Vedd le a köntöst.”

Bill eleget tett a kérésnek, Tom pedig végigfuttatta a szemeit Bill arcán, le a halvány, karcsú törzséig. „Éterien festesz… hogy csinálod?” Tom orgazmust követően gyengéd kedvében volt, amit Bill nagyon kedvesnek talált.

„Hogy érted ezt?” kérdezte, óriásira nyitva szemeit, ahogy észrevétlenül közelebb kúszott, és egyik lábát Tom lábai közé fonta.

Tom kisimított egy hajtincset Bill arcából, ujjaival elidőzve az arccsontján. „Nem tudom. Túlságosan finom a szépséged egy fiúhoz.”

Bill mosolygott, tudta hogy a gyertyafény csodásan játszik az arcvonásain. „Mondd csak,” kezdte, fejét a kezére támasztva, és a legszerényebb nézését bevetve. „Milyen királynak lenni? Nagyon nehéz?”

Tom kétkedő pillantást vetett rá. „Biztos vagyok benne, hogy nem érdekelnek az életem részletei.”

“De igen,” felelte, szemérmesen leeresztve a tekintetét, ahogy lassan végigfuttatta egy ujját Tom mellkasán. „Voltál valaha csatázni?”

„Persze,” felelte Tom, a hátára gurult és Bill kezét magával húzta, amíg a sötéthajú fiú ott nem találta magát Tom köré tekeredve. „Épp csak visszatértem egy csatából, és néhány hét múlva újra megyek vissza.”

„Hova fogsz menni?” kérdezte Bill aggódással a hangjában, ujjaival szórakozottan Tom sima mellbimbói körül játszadozva.

„Nyugatra, közel az Ontoviai határhoz,” felelte Tom.

„Annyira messzire ebben a metsző hidegben,” mondta Bill együttérzőn.

Tom egyet értve bólintott, áthajolt hogy elfújja a gyertyát, sötétségbe burkolva őket.

„Hogyan lehetséges, hogy sikerül biztosítanod a csapataid ellátmányát ennyire messze a fővárostól?” kérdezte Bill, nem akarta még ejteni a témát.

Érezte, hogy Tom kuncog, ahogy a tenyere alatt fel-le mozgott a mellkasa. „Ó, hát, az titok,” mondta. „Most aludj, Bill.”

Bill csöndbe burkolózott, elnyomva egy csalódott sóhajt. Tudta, hogy a kérlelő tekintete most nem működne, így hogy még ahhoz is túl sötét volt, hogy Tom egyáltalán lássa őt, és túlságosan tolakodónak sem akart tűnni, úgyhogy lezárta az egészet egy egyszerű válasszal, „Jó éjt, Tom,” majd az ő felére gördült az ágyon.

Meglepődött. amikor Tom követte őt, és egy kar fonódott a dereka köré, ahogy mögé bújt. „Ha már meg kell osztanom az ágyamat, talán egy ágymelegítő jár ellenszolgáltatásként,” mormogta a füle mögött, Bill pedig mozdulatlanul feküdt. Be kellett ismernie, kellemes volt úgy álomba szenderülni, hogy közben ölelték.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt ez a fejezet is, köszönet a fáradozásért. :D Már kezdtem megijedni, hogy ez csupán egy PWP lesz, de megnyugtatott a fejezet vége... :) Olyan aranyosak együtt. ^^

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd, imádtam amikor először olvastam, de amióta elkezdtem fordítani, én azt érzem az egész csak PWP :D

    VálaszTörlés
  3. Mikor várható folytatás? :)

    VálaszTörlés
  4. Jaaaj úgy szégyellem ám magam... :D Nem szabadna ígérnem semmit, de tudod mit, jövő héten nekiesek. De ha nagyon béna lesz, nem lehet reklamálni... :D

    VálaszTörlés