2018. május 28., hétfő

Huszonnyolcadika

Ezért a kis szöszért okoljuk Harryt. Mert képes volt épp Brazíliában, épp huszonnyolcadikára leszerveztetni magának egy szabadnapot... És én így ne álmodjak Lou érzékeivel? :P
Vigyázat: Larry vattacukor! :D





Huszonnyolcadika

Hetek óta nem láttam. Most mégis arra ébredek az éjszaka közepén, hogy az érintése felkúszik a takaró alatt a meztelen hátamon, mintha itt lenne. Az ő érintése, megismerem, minden körülmények közt. Hiába tudom, hogy nem lehet itt. Brazilíában van, ahol nekem is lennem kellene. És nem csak azért, mert huszonnyolcadika van, és nekem minden huszonnyolcadikát vele kellene töltenem…
Biztosan a képzeletem játszik velem. Vagy talán csak álmodom. De most nem zavar. Bárminek is köszönhetem, hogy egy kicsit magam mellett érezhetem, ki akarom élvezni. Ki sem nyitom a szemeimet, csak elmerülök az érzésben, belehempergőzöm az álom és a valóság közti homályos határvonal édes bizonytalanságába.
Halkan felsóhajtok, ahogy az érintése nyomán az orra hegye felsiklik a gerincem vonalán. A hangtalan légzésének meleg cirógatása borzongást küld végig a bőrömön. Egy apró mocorgással fészkelődök hátrébb, aminek hatására először csak a tincsei csiklandozása sejlik fel a vállamon, később már az ajkai puhasága is. Bárki vagy bármi is játszik az érzékeimmel, még akarom!
Felnyögök és megfeszítem a gerincemet. Ahogy a mellkasának simul a lapockám, a derekamon megérzem az ujjai hegyét. Lassan körém kúszik a karja, és mire teljes testemet az ölelésébe vonja, a fülemhez hajol, és belesuttog: "Hiányoztál". Itt jön el a pillanat, amikor tudni szomjazom, valódi-e, vagy csak egy gyönyörű álom.
Lassan kinyitom a szemeimet, és megfordulok a túlságosan valódinak tűnő karok lágy ölelésében. A félhomályban a csintalanul mosolygó szemeivel nézek farkasszemet, mire nevetve azonnal az ajkaira tapasztom a számat. Igazi. Nem tudom hogyan, de itt van. Az ölelése melegét, a csókja ízét nem álmodhatom ilyen intenzíven.
Eljött hozzám, mindennel szembeszállva, és én az éjszaka hátralevő részét arra fogom áldozni, hogy megköszönjem neki. Hogy elsuttogjam százszor is: bátrabb mindenkinél. Én pedig büszkébb nem is lehetnék.

12 megjegyzés:

  1. Nos, ültem, olvastam, néztem ki a fejemből, ültem, megráztam a fejem, olvastam, könnyeztem, néztem ki a fejemből és döntöttem. Lehet valakit egyszerre imádni és mégis utálni? :D Valami ilyesmi felemás érzések viaskodnak bennem, mikor így fejezel be valamit... :DDD
    Nagyon édes volt! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De miért? Hogy fejeztem be? Igazából el sem kezdtem. Aki ennyiből pornóra számít, az magára vessen! :D (Na jó, talán tettem érte én is... :D)
      Mindenesetre imádlak! (De azért néha én is tudlak utálni, ne aggódj! :D)
      Puszi+láv+minden <3

      Törlés
  2. Boldog 28-at nekik! ❤️
    Szép álom!
    Vagy mégsem?
    😍😍😍😍😍😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy csak álom.. valójában Lou ott van vele Brazíliában! :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Tök cukik vagytok ezzel az "itt jártam" jelzéssel! Köszönöm! <3

      Törlés
  4. OMG!!!!OMG!!!!OMG!!!!

    Csúnya ÉN!!!!!

    De rájöttem nem téged büntetlek azzal ha nem olvasok!!!

    EZ...EZ....baszki!!!!

    Köszönöm! Shawn Mendes-t és Ed-et hallgatok.....erre fogom, hogy szinte pityergek is hozzá.

    Ebből is látszik, hogy nem a méret a lényeg! ♥♥♥♥♥

    (Bár azért ne szokjunk le a nagyról! XDDDDD Hisz Larryék sem teszik!;);) XDDD)

    Millió csók, Gyö

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a méret a lényeg.... ugyanmáár XD

      (Már úgy értem.. érted.. ha ugyanezt 20 oldalban írom meg, úgy sokkal jobb, nem? XD)

      Törlés
  5. Te tehetsz róla. XDDD
    Olyan kis romantikus hangulatba sodortál, hogy kövi rész előtt el kell mennem egy meleg kakaót csinálni magamnak......napsütéses őszi gyönyörű idő, meleg kakaó és ezek a sorok!♥♥♥

    Ez a szösz a legújabb példája a romantikuspornónak XDDD igenis van ilyen műfaj!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Romantikuspornó. Felírom. Eskü. Sőt, kopirájtozom, és százalékot kapsz a kiadásaim után... XD

      Törlés