Üdvözlet Neked, ki idetévedtél!
Elsődleges figyelmeztetésként álljon itt, hogy egy olyan oldalra merészkedtél, aminek tartalma többnyire RPS. Annak, aki nem tudja mi az, lefordítom: Real Person Slash. (Bár, aki nem tudja mit jelent, valószínűleg jobb, ha rögtön az X-szel folytatja a felső sarokban.) Menjünk tovább a fordításban: élő karakterekkel írt kitalált történetek homoszexuális tartalommal.
Még mindig itt? Helyes. Ebben az esetben ördögien jó szórakozást kívánok az elkövetkezendő percekre, órákra! ;)
Írj, kérdezz, linkelj bátran!

2018. július 12., csütörtök

Happy 100.000th!

100.000 látogató... hihetetlen, százszor ezer... wow! Nem tudom elégszer megköszönni nektek! Őszintén nem hittem volna, amikor ezt az egészet elkezdtem, hogy ennyien leszünk. 
Egy ideje már nézegetem azokat a kis számokat, és szerettem volna úgy megköszönni nektek, hogy három frisst is hozok egyszerre. Aztán ahogy láttam magamon, mennyire le vagyok terhelve minden téren ezen a nyáron, alább adtam kettőig... erre most itt vagyok, és még egyet se tudtam időre befejezni :(
A terveim késnek egy kicsit /vagy ti kattintgattatok túl gyorsan :)/ Ígérem, meglesz a három elkezdtett írás, lehet hogy hetek vagy hónapok kellenek hozzá, de mindent befejezek! 
Köszönöm, hogy velem vagytok! Millió puszi! 
~C.


2 megjegyzés:

 1. Szia Kedves Carmen-ünk!

  Végtelen hála és köszönet téged illet!

  Mély tisztelettel tolmácsolom feléd a Zewa gyár vezérigazgatójának köszönetét. XDD

  Történeteid által, a zsepi használatom arányosan növekedett a Te kattintási számoddal.

  Fiaiddal számtalan nappalon, éjszakán csaltál könnyet szemeimbe. Hol nevetéstől, hol szívfacsaró lelki tusákkal, eseményekkel.
  A körmeim állapotáról is nagyobb mértékben tehetsz Te mint a takarítás. XDDD (Tettestársaiddal karöltve.)

  Jelentős színfolttal lenne szegényebb a palettám ha nem kattintok rád egyszer sem!

  De hidd el azóta jelentősen nagyobb a szám mint egy.

  Ölelés, Gyöngyi

  Kattintásra fel! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, drága Gyöngyikém! Én is elhasználtam néhány zsepit, a kommenteiden nevetgélve ;) Örülök, hogy bár megfogadtad, hogy nem kezdesz új blogot olvasni, velem mégis kivételt tettél. Köszönöm, hogy még mindig itt vagy <3

   Törlés