Üdvözlet Neked, ki idetévedtél!
Elsődleges figyelmeztetésként álljon itt, hogy egy olyan oldalra merészkedtél, aminek tartalma többnyire RPS. Annak, aki nem tudja mi az, lefordítom: Real Person Slash. (Bár, aki nem tudja mit jelent, valószínűleg jobb, ha rögtön az X-szel folytatja a felső sarokban.) Menjünk tovább a fordításban: élő karakterekkel írt kitalált történetek homoszexuális tartalommal.
Még mindig itt? Helyes. Ebben az esetben ördögien jó szórakozást kívánok az elkövetkezendő percekre, órákra! ;)
Írj, kérdezz, linkelj bátran!

2012. július 5., csütörtök

Előzetes: Bekötött szemekkel
Cím: Bekötött szemekkel
Páros: Adam Lambert / Tommy Joe Ratliff
Mellékszereplő páros: Dominic (OMC, az „Én nem…” c. novellám főszereplője, itt már kb. három évvel idősebb) és Juliette (OFC, Dominic barátnője egy éve, néhány évvel idősebb a fiúnál, meglehetősen határozott természetű nő)
Korhatár: NC-17
Figyelmeztetés: Slash, Het csak utalás szintjén


 ------------------------------
Amikor Adam a rá jellemző féktelen hévvel beviharzott a szobába, a szeme sarkából még látta, ahogy Tommy Joe és Juliette, mint két ijedt madárka, azonnal szétrebben. A nő hosszú fekete haja idegesen hullámzott a hirtelen mozdulat nyomán.
Kintről hallotta, hogy halkan beszélgetnek, és Julie valamiről minden erejével próbálja meggyőzni Tommy-t, de egyetlen használható szófoszlányt sem tudott kivenni belőle.
-  Csakhogy itt vagy. – mosolyodott el a lány, és felállt, hogy a férfi után ő induljon a mosdóba.
Adam néhány másodpercig csendben nézett utána, hogy biztosan hallótávolságon kívülre kerüljön, aztán kíváncsian Tommy Joe felé fordult.
Riadt volt a barátja arca, ő pedig önkéntelenül is összeráncolta a homlokát miatta.
-  Nincs sok időm körülírni, úgyhogy kimondom: Tommy Joe Ratliff, nagyon úgy nézel ki, mint aki lefeküdt vele. Ugye nem? – sziszegte halkan, hogy a lány véletlenül se hallja meg, és mikor nem kapott választ, egy kicsit talán túlzott erővel ragadta meg a szőke mindkét karját – Tommy?

------------------------------
Nos, lenne, akit érdekelne a történet? :)

3 megjegyzés:

 1. még szép, hogy érdekel! minden, ami tommycicc! :)
  milyen hosszú lesz?

  VálaszTörlés
 2. Még nem tudom milyen hosszú lesz. Az biztos, hogy minimum 6-7 fejezet.

  VálaszTörlés
 3. helyes! minél hosszabb, annál jobb ;D

  VálaszTörlés