2010. május 5., szerda

First thoughts

Nem szeretek naplót írni, nem is szoktam. A szó szoros értelmében nem is fogok.

Csak néhány apróság azoknak, akik nem ismernek placebofic-ről vagy fanficnet-ről.

Szeretek írni, olvasni talán még inkább. Egy-két éve az utóbbi kicsit elnyomta az előbbit. Talán azt várom ettől a blogtól, hogy a mérleg legalább egy hangyányit majd visszabillen az egyensúly irányába.

Mi lesz itt? Néhány régi kedvenc a sztorijaim közül, talán néhány olyan is, amiről azt éreztem se eleje se vége, sosem tettem közszemlére sehol, mégis fájt volna a szemétbe dobni. Talán egy-két angol nyelvű kedvencem fordításával is megpróbálkozom. A jövő zenéje...

Mi van még? Hm... igen, zenebolond vagyok. Emellett be kell valljam, hardcore yaoi fangörl, amit a születési dátumomra tekintve már igencsak ki kellett volna nőjek (és most csakazértsem írom le a számot). E kettőt összegyúrva pedig (újabb pirulós vallomás) megszállottan - és néha valóban mániákusan - oda vagyok a szép (-nem, ez csupa nagybetűs kell legyen-, SZÉP!) zenész fiúkért.


Akik ismernek régebbről, azoknak örülök hogy itt vannak, akik nem, nos azoknak is :D Nekik új lesz egy-két régebbi írásom. Szívesen veszek minden kommentet, úgyhogy csak bátran!


~Carmen

4 megjegyzés:

  1. na heeellóka! jaj de lila lettél :D
    azt ugye tudod, hogy ezekkel a se eleje se vége sztorikkal most felkeltetted nagyon az érdeklődésem? a fordítással meg remélem arra célzol, amire gondolok. aaaah mondd hogy lefordítod a bad romancet! :D
    puszó!
    sylv

    VálaszTörlés
  2. Hé nem ér lelőni a poént! :) Tény, hogy nagyon tetszett a sztori, és elgondolkodtam a fordításán, ah de a szexjelenet fordítás valahogy annyira nem fekszik nekem... márpedig az a sztori tele van vele.
    Nem tudom, talán írok a szerzőnek, hogy mit szólna hozzá, ha.
    (De nem ártana hozzá egy jó angolos béta.)
    Pusz!
    C.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én csak bíztatni tudlak, mert imádom a történeteidet, és örülök, hogy végre találtam egy olyan embert, akinek hasonló ízlése van a SZÉP zenész fiúk terén, mint nekem. :P

    VálaszTörlés
  4. Az ízlésem a régi. :) Az agyam nem. :( Annyit olvasok, hogy írni már nincs is időm/kedvem/ihletem...

    Nemrég véletlenül egymásba botlottunk neten Kelisa-val (anno a placebofic-en írogatott ő is), én meg említettem neki, hogy írjon egy új részt A kölyök sorozathoz. Erre az volt a válasza, hogy "Írj te!". Én meg elkezdtem. :D Aztán lehet hogy ez is csak egy olyan fellángolás lesz, amiből 1 oldalas elhagyott Word doksi marad hátra..

    VálaszTörlés