2017. május 4., csütörtök

YAWTO - Ébredj, angyalom

Nem tudok aludni. Ez a kis szösz most jött ki belőlem 15 perc alatt. Nincs napokig kozmetikázás, csak kiteszem. Jó éjt nektek. 
One-shot, PWP, 18-as karika, én Brian/Jared-nek írtam, de teljesen mindegy, nincsenek megnevezve a szereplők... 



YAWTO - Életképek

Ébredj, angyalom

Brian's POV

Vállamon hagyott bársony csókra ébred elmém. Egy mosolynyi idő csak, még szemhéjaim sem nyíltak rá a világra, mire sikamlós forróság csábít combjaim tövénél. Apró nyögéssel ébrednek hangszálaim, ahogy lassan belémhatol. Épp csak áttöri a gátat, nem siet, nem sürget. Újabb puha csók a vállamon, orrlyukakból kiáramló perzselő levegő. Hajszálaimat arrébb söprő orrhegy, nedves ajkak a nyakamon. Egy kar fonódik lassan körém, a tenyér felkúszik hasamon, mellkasomra pihen, szívdobbanásaim simogatja. Közelebb húzza lapockáim egy reszkető mellkashoz. Szemeim még mindig álmodnak. Egy nyelv keres utat fülem tövétől lassan, puha száj csókol fülembe, fúj égető levegőt bele halk nyögéssel, ahogy lassan mélyebbre hatol bennem. A forróság apró tűzlabdaként üti fel fejét gyomromban. Minden centivel, amit magamba fogadok, őrült iramban növekszik, míg végül felfalja egész lényemet. Lángolok. Megfeszítem ébredező testemet. Még közelebb, még többet, még forróbbat. A teste elfogadja, ahogy táncba hívom. Velem táncol, lassan, hangtalan. A világ egy elmosódott festmény csak, minden ami valóban létezik, ebben az ágyban él most, lehunyt szemeimmel is tökéletesen látom. Érzem. Halk sóhaj, megnyalom ajkaim, ahogy sima tenyere combjaim közé kúszik. Ujjai finoman körém fonódnak. Lángnyelveken végigfutó forró remegés, fogaim ajkamba vájnak, az övéi gyengéden vállamba. Reszkető sóhaj a tarkómnál, majd lágyan a hajamba csókol. "Jó reggelt, szerelmem." - súgja halkan, bennem. 




















6 megjegyzés:

  1. Úristen... ez... nem találok szavakat... ez gyönyörű... ^^

    VálaszTörlés
  2. No words... És tényleg, én sem találok... Ez valami isteni szép lett Carmen! Ha publikáló író/költő lennél, nyilvánvalóan minden köteted a polcomon pihenne. Az meg, hogy ezt Brian szájába adtad, a legjobb az egészben, mert én tartom, hogy ő is egy valódi költő, és nem "csak" dalszövegíró. Hát szóval, ez így maga a tökély volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj nemááár.. irulok-pirulok.. és annnyira imádlak!! <3

      Törlés
  3. Itt vagyok nem vesztem el nagyon. Ne haragudj, hogy csak most, csak néha közbeszól az élet, és nem minden úgy alakul. Te viszont eszméletlenül tehetséges vagy. Ezt tudom, hogy már biztos ezerszer hallottad, de akkora öröm téged olvasni. Ez a rész is nagyon jó lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem haragszom, ha két hét múlva írsz én akkor is nagyon örülök neked. És köszönöm megint! :)

      Törlés